توکان

توکان

توکان ها که از راسته ی دارکوب سانان می باشند .

آن ها به منقار های بزرگ و رنگارنگشان معروف می باشند .

حدود 40 گونه ی مختلف دارند .

توکان ها بومی آمریکای جنوبی می باشند .

تنها مکانی که آن ها را به صورت گله ای می توان یافت جنگل های استوایی می باشد .

حدود 2/3 بدن آن ها را منقارشان تشکیل داده .

طول بدن آن ها از 41 تا 61 سانتی متر بسته به گونه ی آن ها متفاوت است .

وزن آن ها بین 120 گرم تا 600 گرم بسته به گونه ی آن ها متفاوت است .

سرعت بال زدن آن ها بسیار زیاد است و پرواز آن ها به شکل بالا پایین و چپ و راست دیده می شود .

تخم گذاری توکان ها

توکان ها بین 2 تا 4 عدد تخم می گذارند و والدین هر دو از آن ها مراقبت می کنند .

آن ها به صورت گروه حداکثر 6 تایی در تنه های درخت تخم گذاری می کنند .

تخم آن ها بین 16 تا 20 روزه در می آید و تبدیل به جوجه می شود .

آن ها باید مراقب شکارچیانی مانند جغد ها , شاهین ها و عقاب ها باشند .

تغذیه توکان ها از میوه ها , حشرات , خزندگان و پرندگان کوچک و حتی از تخم سایر پرندگان است .

آن ها در قفس ( در اسارت ) حدود 20 سال زندگی می کنند .

تجارت آن ها به دلیل زیبایی بیش از حدشان بسیار پر رونق می باشد .

نگهداری آن ها به عنوان حیوان خانگی کار درستی نیست .

نام لاتین این پرنده ی زیبا Toucan می باشد .

مهم ترین گونه های آن ها توکان منقار تیز و توکو می باشد .

نسبت به تغییرات دمایی بسیار مقاوم بوده و می توانند بازه زیادی از دمای را تحمل کنند .

بهتر است در محیط نگهداری آن ها تغییر دما به صورت تدریجی باشد .

آلوده شدن خوراک و آب توکان به مدفوع جوندگان می تواند منجر به بروز عفونت های مختلف شود .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *